Grand Mall става детска територия на 1 юни
Grand Mall става детска територия на 1 юни / netinfo

Много радост ще поднесе на своите най-малки посетители Grand Mall за Деня на детето 1 юни. Началото на празникa ще бъде от 13 ч. на втория етаж, където в забавен стил малчуганите ще бъдат посветени в тайните на здравословно хранене. В шоу кухня за деца „Вкусно с Ола” те ще могат да направят първи стъпки в кухнята, напътствани от главния готвач на Ola Taste of MED Иванка Георгиева. Много вкусни изненади ще поддържат тонуса на участниците в кулинарното приключение.

Популярният варненски продуцент и ръководител на музикално „Студио Да” Доно Цветков ще покани децата в света на музиката с премиерата на новия си авторски албум „Слънчева дъга“ по стихове на Райна Пенева. Сред 12-те изпълнения са заглавната песен „Слънчева дъга“, която има вече две международни награди от Сърбия и Македония, „Мишчици“ с награда от Международния телевизионен фестивал за детска песен в Босна и Херцеговина, както и три денс ремикса на хитовете на Доно Цветков „Ало, слънчице“, „Роклята на мама“ и „Зайче“. „Великолепно изпълнената от Орлин Павлов балада „Луната” ме подкрепя в мисълта, че детските песни на Доно Цветков са добре дошли и в репертоара на български поп певци като Богдан Томов, Десислава Добрева и Цецо Елвиса, които обичат да пеят и за децата“ коментира музиковедът проф. д-р Розмари Стателова звездното участие в албума. Над 100 премиерни диска с автографи ще отидат като подаръци при малчуганите от публиката.

Заедно с музиката в центъра на събитията ще бъде ревюто на новите колекции пролет/лято 2013. Дефилето на Хиполенд, Колев и Колев, Nike, LC Waikiki, Carnival Kids и Ipanema ще се проведе на основната сцена на етаж 2 от 16 ч.

В 17 ч. ще започне финалът на конкурса “Grand Талант”, който ще е съпроводен от магичните вълшебства на чаровния фокусник Ненчо. 30-те избрани от кастингите талантливи деца ще се състезават за голямата награда - екскурзия за цялото семейство до Дисниленд Париж. Всички участници ще получат билети за първата и най-голяма водна атракция край Варна - „Акваполис” на Златни пясъци – предпочитаният оазис за цялото семейство в горещите летни дни. За малчуганите ще има балони, захарен памук, царевични пръчици Зайо Байо, както  и още много други награди, любезно предоставени от магазините в търговския комплекс, които с радост се включват в детските тържества.

Но с това празникът в Grand Mall не свършва, защото Денят на детето съвпада с рождения ден на търговския център, който отбелязва 3 изключително успешни години. Старт на купона в 19 ч. ще даде Street Dance Battle с Ангел & Моисей, Криско, Pavell & Venci, Bugs & N.A.S.0 и RedOne. После на сцените ще излязат Графа, „Сигнал”, Миро и 100 Кила.