азедно в час
азедно в час / Заедно в час
Фондация “Заедно в час” започна приема на кандидатури за участници в програмата си “Нов път в преподаването” за професионално и лидерско развитие. Програмата вече 10 години обучава и подкрепя хора от различни професионални сфери да работят като учители. През последната година имаше рекорден интерес към програмата с близо 3000 кандидати.

До 25 ноември желаещите от област Стара Загора могат да кандидатстват на сайта на организациятаzaednovchas.bgНяма изискване кандидатите да имат учителска правоспособност - одобрените участници придобиват такава в рамките на програмата.

Необходими са завършена минимум бакалавърска степен до 1 септември 2021 г. и силна мотивация за работа с ученици, които имат нужда от повече подкрепа. Кандидатите трябва да имат готовност за работа като учител на пълен работен ден за период от две години.

През тази година участниците в програма “Нов път в преподаването” ще могат да работят в училища партньори в 20 области, сред които и Стара Загора. Възможните работи позиции зависи от наличните позиции в училищата партньори и профила на участниците в програмата.