/ iStock/Getty Images
Община Стара Загора се присъединява към кампанията „Влез в мрежата“ на Програма „Развитие на човешките ресурси“ (2021-2027).

Събитието в Града на липите ще се проведе от 18:00 часа на 5 август - четвъртък на сцената пред местната администрация. Партньори на програмата са още Държавна опера-Стара Загора, Международен младежки център-Стара Загора, Областен информационен център-Стара Загора и Бюрото по труда.
 
Какво, къде, кога в Стара Загора

Водещи на събитията от кампанията „Влез в мрежата“ са актьорите Александър Кадиев и Катерина Евро. Общо седем български града са част от кампанията „Влез в мрежата“ – Пловдив, Русе, Варна, Стара Загора, Бургас, Сандански и София. Събитията са част от Конференцията за бъдещето на Европа.

Целите на кампанията „Влез в мрежата“ са да демонстрира по забавен начин важността от адекватни дигитални умения и да събере предложенията на българските граждани за бъдещето на Европа.

Предложенията за бъдещето на Европа ще бъдат събрани чрез анкети на място и в уебсайта на програмата, след което ще бъдат обобщени и изпратени на Европейската комисия.

Инициативата ще бъде открита с танца Йерусалема.