ръководство
ръководство / ПП ГЕРБ
Младежката организация на партия ГЕРБ в Стара Загора е с ново временно областно ръководство, което ще работи до предстоящите избори за Национален изпълнителен съвет на МГЕРБ.

Областен координатор е 27-годишният Милен Димитров. За организационен секретар е избрана Бояна Танева, а за членове – Виктория Войводова, Даниела Узунова и Тодор Тодоров.

Развитието на младежките структури в общините от област Стара Загора и привличането на нови членове, както и генерирането на полезни за обществото предложения и идеи, са сред основните задачи, които е набелязал новият областен координатор.

„След като се нормализира обстановката около коронавируса, ще организираме повече обучения с участието на водещи експерти в различни области. Ще разчитаме на предложенията за подобряване на условията на живот и на младите хора, които не са наши членове, за да бъдем максимално полезни на всички“, сподели Милен Димитров.

В заседанието на новото ръководство, което се проведе при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, участва досегашният областен координатор на МГЕРБ – Стара Загора, народният представител Радостин Танев.