Младите лидери на Казанлък
Младите лидери на Казанлък / община Казанлък
С минимални разлики бяха отличени трите най-добри отбора във финалния кръг на надпреварата „Младите лидери на Казанлък 2019“. Победителите в последения кръг са 11-окласниците на:  СУ„Екзарх Антим I“ със 79 точки,  ПХГ„Свети Свети Кирил и Методий“ са втори със 77 точки, а ППМГ“Никола Обрешков“ се наредиха със 72 точки на трето място.
 

Младите лидери на Казанлък
община Казанлък


Второто издание на "Младите лидери на Казанлък" премина под формата на разнообразни игри между отбори от 11-те класове на всяко казанлъшко училище, в които те демонстрираха своите умения по Креативност, Логика, Лидерство, Комуникативност, способност за вземане на бързи и адекватни решения, съобразителност и лидерски качества. Преживяванията в преодолените предизвикателства научиха учениците да работят успешно заедно, като един екип. Резултатите се проследяваха в рамките на три дни през месец април от професионален екип от психолози, педагогически съветници и социални работници.
 
 

Младите лидери на Казанлък
община Казанлък


Кметът на община Казанлък Галина Стоянова поздрави всички участници и им връчи сертификати за лидерство. Тя благодари на децата, откликнали на инициативата, предвид натоварената програма за изпити и олимпиади: „Благодаря Ви за отделеното време и труд! Това означава, че имате отношение към себе си и сте хора, които искат да израстват и да се занимават с нещо различно, извън класните си задължения.Показахте, че лидерството е нещо, към което се стремите, защото целта на игрите беше да се отличат лидерите, докато работите в екип“, каза Галина Стоянова на младежите.
 
 

Младите лидери на Казанлък
община Казанлък


Специалните награди, които ще връчи кметът на община Казанлък на големия победител и всички участници остават изненада до 24 май - Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост.

Младите лидери на Казанлък
община Казанлък

Младите лидери на Казанлък
община Казанлък