„Нова България” с най-младият водач на листа на изборите
„Нова България” с най-младият водач на листа на изборите / DarikNews.bg

Листа от 11 души и с най-младия водач в България регистрира партия „Нова България" в РИК-Стара Загора. Водач е 23-годишният Антон Николов.

„Ще направим позитивна и младежка кампания, защото младите хора искаме да променим нещо в България. И под това разбираме да променим цялата система, защото виждаме, че 25 години нищо не се случва.

Листите, които останалите партии регистрираха миналата година за парламентарните избори и сега показаха, че партиите нямат кадри. Едни и същи лица се въртят отново и отново, но те вече показаха, че не могат да управляват и само водят страната ни към крах.

Ние самите се убедихме, че с протести не става. Имаше много внедрени хора в редиците ни, които саботираха протестите и разпиляха енергията. Това са хора, които поддържат системата, която пък от своя страна принуждава все повече млади хора да емигрират. Нужно ли е да виждаме как тук няма бъдеще и реализация за нас, как родителите ни се мъчат да изкарат 500 лева заплата, а бабите и дядовците ни ровят по кофите, за да се хранят?", коментира водачът Антон Николов.

Той допълни, че целта на „Нова България" на предстоящите избори е да провери къде се позиционира партията в обществото. „До този момент всички казват, че искат млади хора в политиката, промяна и нови лица. Сега те са налице и искаме да видим резултата".