Движение НАПРЕД затвърди доверието на избирателите
Движение НАПРЕД затвърди доверието на избирателите / netinfo
“Движение НАПРЕД, включващо партиите ЛИДЕР, ВМРО и ЗНС, стана трета политическа сила от национално представените партии в Казанлък след БСП и ГЕРБ. В четири населени места, селата Розово, Хаджидимитрово, Ръжена и Горно изворово, спечелихме първо място. Този резултат, заедно с резултата в община Сандански, ни карат да продължим напред, да работим, да изпълним поетите ангажименти и да поемем нови отговорности”. Така коментира изборите в Казанлък председателят на партия “ЛИДЕР” Кънчо Филипов.

Пред старозагорските журналисти представители от “Движение НАПРЕД” заявиха, че вярват в кампанията срещу купуването на гласове и тя трябва да продължи, защото усилията срещу най-недемократичното явление не са извличане на политически дивидент, а национално отговорна политика. Купуването на гласове в Казанлък и ниската избирателна активност са вот на недоверие към политическата система.

“Движение НАПРЕД” започва кампания “Не продавай гласа си”, вярвайки, че във всеки човек е останал морал, съвест и надежда за една България, с която да се гордеем. Началото на кампанията ще бъде поставено с изложба на плакати в град София. От движението смятат, че тази кампания трябва да сложи началото и на друга – срещу корупцията в държавата.

На изборите за Общински съвет в Казанлък “Движение НАПРЕД” получи 8.72% от гласовете.