родители и деца
родители и деца / Thinkstockphotos
Българското общество по индивидуална психология „Алфред Адлер” организира международен семинар в Стара Загора с участието на една от най-добре развитите школи в света – Адлерианския институт по индивидуална психология в Израел. Съорганизатори са Педагогически факултет на Тракийски университет, Академия за ранно детско развитие „Бобче топче” -Стара Загора и Първи Адлериански център за деца и родители, гр. София.

На 1 и 2 декември директорът на института Оснат Харел и мениджърът на програмата за предучилищна подготовка Равит Равив ще споделят своя богат опит като гост лектори. Те ще разкажат защо и как Адлерианският подход е намерил изключително широко приложение в Израел, като основен метод за работа с деца от най-ранна детска до юношеска възраст и какво прави този метод толкова ефективен. 

Семинарът е възможност за повишаване на квалификацията на учители, педагози, психолози, логопеди и други специалисти, които работят с деца. Събитието е полезно също за родители, които искат да разберат как да подобрят взаимоотношенията с децата си.