10 лева ще струват билетите за първия мач на Берое
10 лева ще струват билетите за първия мач на Берое / DarikNews.bg, архив

10 лева ще бъде цената на билетите за двубоя за Суперкупата на България. Срещата, в която съперници са Берое и Лудогорец, ще се играе на 10 юби от 20,30 часа на националния стадион „Васил Левски" в София. Мачът е първи официален за двата състава за новия сезон.

Днес е крайният срок за записване за екскурзията за двубоя, организирана от националния фенклуб на Берое. Цената на пътуването за ччленовете на фенклуба, които имат членка карта за сезон 2013/04 е 7 лева. За останалите желаещи цената е 12 лева. В нея не е включен билет за срещата.

Автобусите за София тръгват в сряда в 16,00 часа от кръговото на стадион „Берое".

В събота Берое приключи с подготвителния лагер в Смолян и се завърна в Стара Загора. В последната си контрола преди прибирането тимът завърши 1:1 с Раковски 2011.

„Не съм съвсем доволен, но желанието бе за пореден път истинско. Най-важното е, че всички са здрави. По-сериозни контузии досега не е имало. Направихме всичко, което бяхме запланували. Едно нещо не се е променило от миналата година и то е да играем във всеки мач пределно мобилизирани. Сега мислим изцяло за следващите няколко дни", коментира пред клубния сайт след двубоя старши треньорът Петър Хубчев.

За първия официален мач на тима си за новия сезон наставникът ще може да разчита на почти всичките си играчи. Под въпрос остават единствено Алберто Лоузейро и Елио Мартинс. „Времето за Елио Мартинс ще бъде много кратко, но не съм сигурен, че пропусне срещата. Той е такъв тип футболист. Когато е здрав, бързо влиза във форма", обясни Хубчев.

Заради срещата с Лудогорец Хубчев и екипът му се договориха с колегите си от Черноморец контролата между Берое и бургаския тим да се играе в Стара Загора.

Според първоначалната програма приятелския мач трябваше да се играе на 13 юли в Бургас. На същото място трябваше да се проведе и двубоя с Лудогорец. След преместването му в София обаче от Берое са пожелали контролата с Черноморец да е в Стара Загора. Това ще е последният двубой на старозагорци преди дебюта им в евротурнирите този сезон. На юли Берое приема Апоел (Тел Авив) в среща от втория квалификационен кръг на Лига Европа.