Вижте къде няма да има вода в столицата на 18 април

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 18 април 2018 г. (сряда).
 
Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Тодор Александров“ в жк „Илинден“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Вардар“, бул. „Тодор Александров“, бул. „Константин Величков“, бул. „Александър Стамболийски“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Гоце Делчев“ в жк „Бели брези“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Гоце Делчев“ от ул. „Дойран“  до  бул. „България“(нечетни ноември), ул. „Солун“ от бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Хайдушка гора“.
 
Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Ген. Едуард Тотлебен“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“ от бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ до ул.„Йоаким Кърчовски“, ул. „Кирил Пейчинович“ от ул. „Владайска“ до бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“, ул. „Георги Данчов - Зографина“ от ул. „Владайска“ до бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тулово“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от бул. „Цар Освободител“ до ул. „Шипка“.
 
Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. 82 в кв. „Симеоново“, вилна зона „Симеоново-север“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. „Света Мария Магдалина“, ул. 82, ул. 83, ул. 85 и ул. „Шумако“,ул. 82 (№5, 7, 9, 11) и ул. 83 (от №1 до 4А).
 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кипарис“ в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Могила“, ул. „Васил Левски“, ул. „Свети Спас“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дунавски лебед“ в кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Ботевградско шосе“, ул. „Рилска обител“, ул. „Константин Фотинов“, ул. „Станислав Доспевски“.
 
Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Инж. Иван Иванов“ в жк „Сердика“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Костенец“, бул. „Инж. Иван Иванов“, ул. „Арх. П. Момчилов“, ул. „Гюешево“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.