Спират водата в няколко софийски района на 18 април

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 18 април 2019 г. (четвъртък).
 
Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Альовица“ в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Борова гора“, ул. „Васил Левски“, ул. „Половраг“, ул. „Караджин“.
 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата. След реализацията на тeзи инвестиционнr проектr клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
 
Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Камчия“ в жк „Христо Смирненски“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Мъдрен" от ул. "Ген. Георги Тановски" до ул. "Александър Момчев", ул. "Камчия" от ул. " Слатинска" до ул. "Ген. Георги Тановски".
 
Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Вечерница“ в кв. „Курило“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Вечерница", ул. „Искърско дефиле“, ул. „Чавдар войвода“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Искър“ в с. Кривина се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Балабана“, ул. „Римска ракла“, ул. „Тодор Радунчев“, ул. „Стара река“, ул. „Розова градина“, ул. „Искър“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кочо Честименски“ в жк „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в бл. 113.
 
Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Труд“ в кв. „Суходол“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Труд“, ул. „Люлинска“ от № 10 до ул. „Стоичко Станиславов“, ул. „Перла“ от ул. „Люлинска“ до ул. „Воденицата“ и ул. „Воденицата“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 
Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.