Промени в движението заради ремонта на бул. Ал. Стамболийски
Промени в движението заради ремонта на бул. Ал. Стамболийски / cнимкa: Sofia Photo Agency

Заради реконструкция на релсите и пътните платна на бул."Александър Стамболийски" – от бул."Христо Ботев" до бул."Константин Величков", се въвеждат промени в движението и автомобили и градския транспорт, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Спира се трамвайното движение по бул."Александър Стамболийски" от 4.30 часа днес до 24 часа на 3 декември. От 4.30 часа днес до 8 часа на 21 ноември двупосочно по двете пътни платна на бул."Александър Стамболийски", в участъка от бул."Константин Величков" до ул."Опълченска". с изключение на кръстовища бул."Ал.Стамболийски" ул. "Одрин" и бул. "Ал.Стамболийски" – бул. "инж. Иван Иванов".

От 4.30 часа днес до 24.00 часа на 3 декември се въвежда следната организация на движение на маршрутите на градския транспорт в ремонтния участък:

Трамвай № 3 ще се движи по маршрут (в посока кв. Орландовци): от ул."Цар Симеон наляво по бул."Константин Величков" – ул."Габрово" – ул."Скопие" – транспортен подлез "Надежда" – бул."Кн. Мария Луиза" и по ул."Козлодуй" по маршрута двупосочно.

Трамвайна линия № 8 ще се движи по маршрут от ж.к. "Люлин" до кв. "Западен парк".

Трамвай № 10 ще се движи по маршрут от кв."Хладилника" – ул."Граф Игнатиев" – бул."Кн. Мария Луиза" – надлез "Надежда".