/ iStock/Getty Images
На 26 ноември 2019 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. 15-та в село Долни Богров, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 15 ъгъла с ул. 16.

Възстановяването на водоснабдяването е възможно да доведе до временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Студената вода - лек срещу грип и настинка

На 26 ноември 2019 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Димитър Благоев“ село Кокаляне се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на вилна зона „Кокалянски ханчета“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петър Берон“ ъгъла с ул. „Ведена“.

На 26 ноември 2019 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Бойчо Бойчев“ кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Бойчо Бойчев“, ул. „Подлозище“, ул. „Торни Смърдан“, ул. „Траян Танев“ №1 ул. „Веселин  Бешевлиев“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бойчо Бойчев“ ъгъла с ул. „Подлозище“.