Засилено полицейско присъствие в „Надежда”
Засилено полицейско присъствие в „Надежда” / DarikNews.bg, архив

За дните от 4 до 6 септември служители на Районното управление на МВР - Сливен са се отзовали на 22 сигнала за нарушаване на нощната тишина в град Сливен, квартал „ДЗС” и селата Самуилово и Сотиря. За квартал „Надежда” са получени 10 сигнала за силна музика, съставени са 9 протокола за предупреждение. Регистриран е един случай на нарушаване на обществения ред за възникнало сбиване между две фамилии, което е довело до задържането на 7 лица.

Няма пострадали, общественият ред е възстановен.

За останалите жилищни зони на град Сливен са получени 7 сигнала за нарушаване на нощната тишина. 3 сигнала има за село Самуилово, където са съставени 2 протокола за предупреждение и един акт. По един сигнал има за кв.”ДЗС” и село Сотиря, съставени са един акт и един протокол за предупреждение.

Засилено полицейско присъствие в кв.”Надежда” ще бъде осигурено до 3,00 часа на 20 август във връзка с предотвратяване на нарушения на обществения ред.

В Районното управление на МВР - Сливен е създадена организация, при която с всички законови сили и средства да се осигури спокойствието на гражданите и спазването на НОБС.