Нарушителите в Румъния ще се отървават без глоби от днес
Нарушителите в Румъния ще се отървават без глоби от днес / iStock/Getty Images
Сливенските полицаи спипаха трима водачи на МПС да карат след употреба на дрога. И в трите случая става въпрос за употреба на метамфетамин, след което са седнали зад волана.

Те са били установени при рутинни проверки на пътя на 16 януари, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Града под сините камъни.

В 01,30 часа, на ул.“Асен Златаров“ е извършена проверка на лек автомобил „Мазда 6“, управляван от водач на 25 години от град Сливен. Проверката за употреба на наркотици е показала положителен резултат за метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.

Около 17,00 часа, на бул. „Илинденско въстание“ в града е извършена проверка за употреба на наркотици на 23-годишен мъж от град Сливен, водач на лек автомобил „Форд Фокус“. Пробата е показала положителен резултат за метамфетамин. Образувано е бързо производство.

В 19,50 часа, на бул.“Бургаско шосе“ е спрян за проверка лек автомобил „Алфа Ромео“, управляван от водач на 25-години от град Сливен. Пробата за употреба на наркотици е показала положителен резултат за метамфетамин. По случая е започнато бързо производство.