Откраднаха пари от товарен автомобил
Откраднаха пари от товарен автомобил / Sofia Photo Agency, Архив

8400 лева и мъжка чантичка с лични документи са открадни от товарен камион „Мерцедес“, съобщиха от полицията в Сливен.  На 1 ноември мъж на 59 години от Нови Искър е съобщил за кражбата.

Той е паркирал автомобила на отбивка до автобусна спирка в центъра на село Радецки. При огледа полицейските служители са установили, че предната лява врата на автомобила и взломена.  Извършени са необходимите процесуално-следствени действия. Работи се по установяване на извършителя.

Кражба на 160 кутии цигари и 12 кг. колбаси е извършена през нощта на  31-ви октомври срещу 1-ви ноември от хранителен магазин в с.Радево. Неизвестен извършител е проникнал в магазина, след като е взломил патрона на входна врата към склада. Нанесената щета е за около 700 лв.

2 тона зеле е откраднато от частна зеленчукова градина в землището на село Събрано. Съобщението за кражбата е подадено от собственика на градината, 43-годишен мъж от Нова Загора. Зеленчуковата градина е била оградена с метална мрежа, опъната на циментови колове, част от която е била разрушена. Щетата е в процес на установяване.

По случаите са образувани досъдебни производства.