Общински съвет-Стралджа обсъжда Бюджет 2012 г.
Общински съвет-Стралджа обсъжда Бюджет 2012 г. / Пресцентър Община Стралджа, архив

 

Стратегия за управление и разпореждане с общинската собственост за периода 2012-2015 г. е първата точка в дневния ред на заседанието на Общински съвет-Стралджа на 16 февруари. Веднага след това на вниманието на съветниците ще бъде и Годишната програма  за управление на тази собственост. В дневния ред на заседанието присъства още една програма – тази за развитието на читалищната дейност за 2012 г.

Кметът на общината Митко Андонов е вносител на две докладни записки за предоставяне временен безлихвен заем от страна на общината за читалищата в Зимница и Лозенец за отпускане на финансова помощ за ремонти на сградите. Ще бъде обсъдено и участието на общината в процедура за подаване проектни предложения по предоставяне безвъзмездна финансова помощ от ОП ”Регионално развитие” в партньорство с общините Тунджа, Ямбол и Болярово.

На февруарското заседание ще се обсъди и приеме бюджета на община Стралджа за 2012 г. Ще бъде изслушан и отчетът на местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.