Лечков: Не съм пречил на разследването
Лечков: Не съм пречил на разследването / DarikNews.bg

Това, че Йордан Лечков не е пречил на разследването, най-вероятно е един от мотивите за възстановяването му като кмет на Сливен. Това допусна самият той след решението на Апелативния съд в Бургас.

„Не съм пречил на разследването по време на тези 50 дни, когато бях отстранен", каза той. Лечков смята, че коментарите по темата са излишни, защото трябва да се гледа напред. Според кмета работата в администрацията не е спирала, но са възниквали редица трудности, докато той е бил временно отстранен: „С Лечков или без, работата продължава. Общината е жив организъм и не може да спре да съществува".

Той е категоричен, че не трябва да се забравя това, което е направено през последните години и напомни за реконструкцията в кварталите „Дружба" и „Сини камъни", ремонтите в детските градини и ясли, училищата, направата на улично и алейно осветление, газификацията и обновяването на бул. „Георги Данчев". Сега на дневен ред стои като основна задача подновяването на работата по подмяна на канализационната и водопроводна мрежа в централна градска част.