Човекът-глас Краси Аврамов представя книга в Сливен
Човекът-глас Краси Аврамов представя книга в Сливен / Антон Христов, PR на Човека-Глас © DarikNews.bg

Премиера на книгата на човекът-глас Красимир Аврамов "Между два свята: любов, лъжи и една песен" ще се състои тази вечер от 17.00 ч. в зала „Май" в Сливен.

Лесно ли е да се живее между два свята? Имаш ли право на избор? Как да отстояваш правотата си и истините, в които вярваш? Можеш ли да различиш приятел от злонамерен "доброжелател"? Успява ли се с талант и можене в България? Кое е повече в конкурса Евровизия - изкуството или политиката и задкулисните игри и интереси? Това са само част от многобройните въпроси, на които дава своите отговори в книгата си Красимир Аврамов.

"Между два свята: любов, лъжи и една песен" излезе преди дни на книжния пазар и вече предизвиква не по-малко противоречиви мнения от предхождащите написването й събития и факти свързани с живота и творчеството на Краси и участието му в Евровизия - обсъждани, преправяни и изопачавани не само от тъй наречената жълта преса, но за съжаление и от уважавани медии. Дали, когато читателят я прочете, ще разбере за пореден път, че никой не е пророк в собствената си страна, предстои да разберем от самия Краси Аврамов, от живия диалог с него и разбира се от песните му.