Земеделци подкрепиха д-р Красимир Мирев в Търговище
Земеделци подкрепиха д-р Красимир Мирев в Търговище / Диляна Стойчева
Земеделски съюз “Александър Стамболийски” подкрепя кандидатурата на д-р Красимир Мирев за кмет на Търговище. Това бе съобщено на откриването на кампанията за местните избори на политическата партия от нейният национален лидер Спас Панчев.

“Ние подкрепяме досегашния и съм убеден бъдещ кмет на Търговище. Той се е доказал като опитен, знаещ и можещ. Известен е в цяла България като ръководител на Националното сдружение на общините и в Брюксел, като човек помогнал за пълноправното ни членство в ЕС. Считаме, че със своя опит ще бъде много полезен, тъй като в бъдеще от способностите и контактите на кметовете ще зависи осигуряването на повече средства за общините.” – каза Спас Панчев.

Д-р Красимир Мирев изрази благодарност за подкрепата. Според него, един от основните отрасли в община Търговище е земеделието и това е фиксирано в създадени вече стратегии.  “Трябва да използваме възможностите за получаване на необходимите средства от Оперативните програми”-каза още той.

Донко Донков, Илияна Петрова, Душан Василев и Йонко Йонков са кандидатите за общински съветници от листата на Земеделски съюз “Александър Стамболийски”, стана ясно още.

На срещата бе изказана подкрепа за тях и за д-р Мирев от името на БКП “Георги Димитров”.