Смениха зам.-областния управител Дилбер Мехмедали
Смениха зам.-областния управител Дилбер Мехмедали / Dariknews

Със заповед на министър - председателя Бойко Борисов, на основание Закона за администрацията, считано от днес, се освобождава от длъжност заместник-областният управител Дилбер Мехмедали. Това съобщиха за Дарик от Областна администрация.

На длъжността заместник-областен управител на Шумен се назначава Ралица Тодорова Ангелова, която ще встъпи в длъжност утре.Ралица  Тодорова е на 35 години, притежава  магистърска степен по Социални дейности от ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий", завършила е и семестриално специалността "Право" в същия университет. Работила е като директор на дирекция "Социално подпомагане"-община Каспичан. В периода 2003-2007 г. е била заместник-кмет на община Каспичан.

Смениха замобластния управител Дилбер Мехмедали
netinfo

Пред Дарик г-жа Мехмедали заяви: "Мисля, че бях въвлечена в политическа игра. Трябваше да имам възможност да се защитя. От заповедта, която ми беше връчена, разбрах, че смяната на поста се прави по предложение на областния управител." По думите й до момента Димитър Александров не е заявил по никакъв начин пред нея намерението си за тази промяна в екипа.