Още има билети за концерта на Саманта Фокс
Още има билети за концерта на Саманта Фокс / netinfo

Продадени са половината билети за първия концерт в България на британската попзвезда Саманта Фокс – съобщиха от Общинския културен център в Разград. На колодрума в лудогорския град ще пее тази вечер 41-годишната изпълнителка.


1200 са местата на ремонтирания в навечерието на концерта Градски колодрум в Разград. До снощи 600 бяха продадените билети, те са на цена между 10 и 20 лв. Очакваме в деня на първата визита на Саманта Фокс в България да пристигнат нейни фенове от други градове – обясниха от Общинския културен център, който заедно с фирма “Латона мюзик” организира проявата.

41-годишната попзвезда от 80-те години ще пристигне от Букурещ, където е отседнала в петзвезден хотел. В Разград ще бъде няколко часа преди концерта, който е обявен за 18 ч.

DJ Балтазар ще открие музикалната проява. Преди едрогърдата блондинка на сцената ще излязат Николай Манолов от “Мюзик Айдъл” и две млади певици от региона – Нина Илкова от Разград и Симона Анжел от Кубрат.

Саманта Фокс ще пее 45 минути на синбек, ще излезе на сцената с две танцьорки. Мощна апаратура ще осигурява 20 киловата звук и 80 киловата светлина.