Номинираха четирима за Личност на Разград за 2010 г.
Номинираха четирима за Личност на Разград за 2010 г. / Радка Минчева
Номинираха четирима за Личност на Разград за 2010 г.
37032
Номинираха четирима за Личност на Разград за 2010 г.
  • Номинираха четирима за Личност на Разград за 2010 г.

Ръководител на духов оркестър, собственик на футболен клуб, директор на пазар и ръководител на читалище са четирите номинации за Личност на Разград за 2010 г. От 12-членния инициативен комитет, обявил класацията, съобщиха, че приемат предложения до 20 февруари.

Кампанията за избор на Личност на Разград за 2010 г. ще е честна и почтена - гарантира идейният баща на начинанието Йосиф Иванов.

Личността на годината трябва да се ползва с авторитет сред съгражданите си, да има принос за развитието на Разград в сферата на културата, инвестициите, науката, спорта и други области на обществения живот. Ежегодните победители ще получават специално изработени бронзови пластики със символите на града и факла.

Срокът да приемане на предложения е 20 февруари, вече има четири номинации - съобщи главният редактор на вестник „Екип 7" Митко Ханчев.

Номинираха четирима за Личност на Разград за 2010 г
netinfo

По реда на постъпване първо е номиниран ръководителят на Младежкия Духов оркестър Милен Бенков - заради възраждането на една традиция; след това - управителят на „Общински пазари" Диана Колева заради откриването на модернизирания пазар; Кирил Домусчиев - за това, което прави за развитието на икономиката и футбола в Разград; Иван Радушев - за това, което е направил за читалище „Развитие" и за възстановяването на киното в Разград през 2010 г.

Предложения се приемат в редакциите на трите местни вестника и в Съюза на художниците, при Диана Славова. Тя е избрана за председател на сдружението, в което Инициативният комитет ще се превърне след излизането на официалната му регистрация.