Гласувайте за Русе в Най-добрият град за живеене в България
Гласувайте за Русе в Най-добрият град за живеене в България / Дарик Русе, Искра Георгиева

Петото издание на проучването на Дарик и „24 часа” започна, очаквайте резултатите след месец. Казват, че хората откриват дали един град става или не, когато се загубят в него. 

Гласувайте за Русе в "Най-добрият град за живеене в България"
netinfo

Представете си - разхождате се пеша; без определен маршрут; без забележителности, които трябва задължително да посетите; без час за следваща среща. Тогава разбирате дали един град е добър за живеене или не. Субективно до болка, това понятие (добър за живеене) се е превърнало в своеобразно мерило за развитието на градовете. И няма как да бъде иначе - днес повече от половината население на Земята живее и работи именно в градовете. И все по-важно става да изберете къде точно искате да живеете/работите, защото това се отразява на вас, семейството ви, приятелите.
Гласувайте за Русе в "Най-добрият град за живеене в България"
netinfo

За пета поредна година Дарик и „24 часа” стартират националното проучване „Кой е най-добрият град за живеене в България”. Дните до края на януари 2012 г. са период, в който не просто класираме градовете от 1 до 27 или изследваме много внимателно всичките 28 критерия, но и обръщаме внимание на чисто субективните ни възприятия за това какво превръща един град в добър за живеене. Тази година въвеждаме нови критерии, които (вярваме) ще помогнат да създадем още по-меродавна картина на развитието на големите български градове днес - бездомни кучета; раждания на глава от населението; живородени по градове и средна продължителност на настоящия живот на населението. Във финалната класация ще оценим и смъртността на родилки в България - важен критерий, който става все по-меродавен днес.

Добре дошли в петото издание на „Кой е най-добрият град за живеене в България”. Напомняме, че имаме и награда на публиката, така че гласувайте настървено за предпочитания от вас град.

Гласувайте за Русе на http://dariknews.bg/city2011.php?city=17