Земетресение от смях едва не събори бившия Партиен дом
Земетресение от смях едва не събори бившия Партиен дом / снимки: Виктор Кадири, Дарик радио Пловдив

Близо 2 часа непрекъснат смях взриви Концертна зала в Пловдив, където водещите на Дарик кафе Михаил Дюзев и Иво Райчев, заедно с д-р Мирослав Ненков и един от най-добрите комици на България инж. Димитър Туджаров-Шкумбата дадоха всичко от себе си, за да просълзят от емоции пловдивската публика, дошла да гледа шоу-спектакъла „Приятели мои“.

Земетресение от смях едва не събори бившия Партиен дом
netinfo

Концертна зала снощи бе препълнена със симпатизанти на новата партия на Туджаров „България без граждани“, която набира все повече електорат в града под тепетата.  В най-скоро време ще стане ясен и кандидататът за кмет на ББГ за Пловдив, обеща лидерът й. Присъстващи от всички възрасти участваха активно в шоуто, което, както винаги мина без сценарий и с много импровизации. Най-остроумните получиха и „подгряващи“ награди.

Земетресение от смях едва не събори бившия Партиен дом
netinfo

Големият шоумен Шкумбата  забавлява аудиторията с нови авторски вицове и анекдоти по актуални теми, като междувременно стана ясно как е завършила битката между катаджии и проститутки за най-добрите места на магистралата, кой е Хамлет от Любимец, как правят секс 90-годишните и защо няма блондинки в Лувъра.  Единствено Шкумбата може да обясни разбираемо за всички и философията за живота на чист трънски диалект.

Земетресение от смях едва не събори бившия Партиен дом
netinfo

Неведнъж се наложи родителите да  запушат ушите на децата си, тъй като доктор Ненков направи няколко серии в стил „хард-кор хумористика“. Той не спести и неприлични вицове за известни политици, които разсмяха най-много публиката. Като екс министър на здравеопазването в служебното правителство, известният анестезиолог и водещ по Дарик  абсолютно недвусмислено и аргументирано обясни причината, поради която управляващите у нас са предимно „г.зове“.