Захари Георгиев: АБВ ще се отрази стимулиращо на БСП
Захари Георгиев: АБВ ще се отрази стимулиращо на БСП / © dariknwews.bg
Захари Георгиев: АБВ ще се отрази стимулиращо на БСП
34662
Захари Георгиев: АБВ ще се отрази стимулиращо на БСП
  • Захари Георгиев: АБВ ще се отрази стимулиращо на БСП

Като възможност за партниране с граждански формации и своеобразна конкуренция за раждането на различни идеи, определи проекта АБВ депутатът от Коалиция за България Захари Георгиев. В интервю за Дарик той заяви, че новото сдружение ще се отрази стимулиращо върху БСП и не очаква проблемни ситуации. Според Георгиев в БСП няма напрежение, но има неяснота по отношение  на взаимодействието с този нов проект. По думите му, към днешна дата с изключения само на една партия, която  се явява като „придворен персонал" на ГЕРБ, всички останали търсят да са алтернатива на това, което управляващата партия показва в политическия живот у нас.

Във връзка с изявленията, че ГЕРБ ще търсят съмишленици за импийчмънт на президента, Захари Георгиев бе лаконичен, че когато управляващите не могат да представят нещо позитивно, търсят пътища за противопоставяне и омраза в обществото.

Депутатът от Коалиция за България бе категоричен, че няма да напусне БСП.

Местните структури на БСП в Пловдив са тези, които най -малко са се разпиляли, защото не преследват участие във властта по-скоро има сантимент към партията. Така депутатът от Коалиция за България Захари Георгиев коментира как проекта на президента АБВ  ще се отрази на местните структури.

/Чуйте повече от прикачения звуков файл/