Вело историята на пианистите Хасан и Ибрахим
Вело историята на пианистите Хасан и Ибрахим / azkaram.eu
Вело историята на пианистите Хасан и Ибрахим
87255
Вело историята на пианистите Хасан и Ибрахим
  • Вело историята на пианистите Хасан и Ибрахим

Бах, Рахманинов, Моцарт, Панчо Владигеров - това са само част от класиците, чиито произведения 12-годишните Хасан и Ибрахим Игнатови от Шумен претворяват на пиано. Талантът им смайва и професионални музиканти. Въпреки крехката си възраст младите пианисти имат вече над 50 награди от различни национални и чуждестранни надпревари в България, Турция, Македония, Австрия, Малта, САЩ и Русия.

На 10-годишна възраст участват в 6-тата Церемония по награждаване на „Успелите деца на България“ на Фондация „Димитър Бербатов“, където са забелязани и избрани да участват в „Детската Евровизия“ през 2014-та година, за да представят България с Крисия Тодорова. Тримата таланти достойно се класираха на второ място и обраха овациите на зрителите от цяла Европа.

Сега те стават посланици на кампанията „Аз карам велосипед, последвай ме!“. Като всички деца, макар и да не разполагат с много свободно време, обичат да карат велосипед.  Хасан започна тяхната история с велосипед като  ни разказа за  първото им каране и как са се научили да карат велосипед.

Вело историята на пианистите Хасан и Ибрахим
netinfo
Чуйте тяхната вело история в аудиото.