ССД и „Новото време”: Каймаканов ще заведе пловдивчани до урните
ССД и „Новото време”: Каймаканов ще заведе пловдивчани до урните / netinfo
Пловдив трябва да се управлява от хора, които са се доказали, че се справят успешно в реалния живот, такива, чиято управленска програма не е повлияна от политически съображения и пазарлъци. Това заяви председателят на ССД - Пловдив Атанас Недевски при обявяване на подкрепата на партията за независимата кандидатура на изпълнителния директор и съсобственик на ”Юрий Гагарин БТ” Венцислав Каймаканов. Моделът независим кандидат, подкрепен от политически партии, внася нов момент в местните избори, допълни Недевски. Според него кандидатурата за кмет на Каймаканов ще мотивира пловдивчаните, които не желаят да гласуват, да отидат до урните в изборния ден.

Подкрепата си за Венцислав Каймаканов обяви днес и партия „Новото време”. Според лидера й Емил Кошлуков, Каймаканов е благоприятна алтернатива за Пловдив и заради факта, че не е политически обвързан и поради това може да управлява града в интерес на гражданите и без партийни предразсъдъци. Той сподели мнението, че Каймаканов ще активира процента пловдивчани, които на този етап нямат намерение да гласуват.

И „Новото време”, и ССД ще излязат със самостоятелни листи за общински съветници на местния вот, които ще бъдат оповестени до седмица заедно с номинациите за районни кметове.