Спас Гърневски: Да върнем лицето на Пловдив и усмивките на пловдивчани
Спас Гърневски: Да върнем лицето на Пловдив и усмивките на пловдивчани / netinfo

”Ще привлечем в управлението на града структурите на гражданското общество и неговия интелектуален потенциал, заяви кандидатът на ДСБ за кмет на Пловдив Спас Гърневски при откриването на предизборната кампания на партията. Над хиляда души аплодираха в Дома на науката и техниката лидерa на Демократи за силна България Иван Костов, който призова пловдивчани да направят верния избор на предстоящия вот.

”Пловдив няма дясно управление, от което се нуждае. Сегашната местна власт предаде интересите на града и го превърна в софийско сметище. Пловдив е град, в който няма перспектива за младите хора, каза още пред симпатизантите на партията Спас Гърневски, който ще води и листата за съветници на ДСБ. След него са районният кмет на ”Северен” Даниела Желязкова, бившият областен управител Андон Андонов, секретарите на партията в ”Южен” и ”Централен” Александър Стайков и Милена Трингова, и настоящата общинска съветничка д-р Ваня Танчева-Манчева.

Даниела Желязкова отново ще се бори за доверието на хората от ”Северен”. Известният пловдивски журналист Димитър Русков е кандидатът за кмет на ДСБ в район ”Южен”. За кметския пост в район ”Централен” ще се състезава Петър Радевски.

Откриването на кампанията на ДСБ започна с мултимедийна презентация на големите инфраструктурни обекти, построени по времето на предишния кметски мандат на Гърневски. ”Разчитам на пловдивчани. Моята партия е Пловдив”, заяви кандидатът за кмет на Демократи за силна България и призова за толерантна предизборна кампания.

”Дебатирайте с Гърневски, защото само така можете да разберете истинската си стойност”, призова останалите кандидати лидерът на ДСБ Иван Костов. ”Първата ни цел е да върнем лицето на Пловдив и усмивките на пловдивчани”, каза още Спас Гърневски и обеща заедно с кандидатите за районни кметове и съветници на ДСБ, да работят неуморно за интересите на града.