Прецедент: Фирма ангажира цяла палата за изложение
Прецедент: Фирма ангажира цяла палата за изложение / netinfo
За първи път фирма наема цяла палата за своето участие в Международната селскостопанска изложба «Агра», съобщиха от пресцентъра на Пловдивския панаир. Старозагорската компания „Агритрак”, която търгува с машини и инвентар за земеделието, е ангажирала 7-ма палата. Директорът на фирмата Христофор Бунарджиев бе избран за Агробизнесмен на България за 2008 г. в ежегодната класация на вестник „Български фермер”.

Тази година изложителите ангажират по-големи площи за представянето си на селскостопанската изложба. Чуждестранните фирми, които като брой са колкото миналата година, са заявили с 26% повече площи за експозициите си. При българските компании ръстът на ангажираните площи е 5%

Фирмите предпочитат да ангажират по-големи щандове, въпреки по-високите разходи, защото доброто им представяне увеличава шансовете за запазване на пазарните позиции в условията на финансова криза, коментираха експерти по маркетинг. До момента близо 800 компании от 37 държави са потвърдили участие в 18-ото издание на «Агра», което стартира на 18 февруари.