/ DarikNews
9 двойки чуха Менделсон днес в Пловдив. 6 от мераклиите сключиха граждански брак в Стария град, други 6, в ритуалната зала в район "Тракия", а 3 двойки подписаха брачните си свидетелства в Дома на младоженците в центъра на града. 

Забравете за скучния Свети Валентин – съвети за перфектен празник (ВИДЕО)

Репортер на DarikNews попадна на двама влюбени, решили да си кажат "Да" на 14 февруари, точно в момента, в който младоженецът изнесе на ръце любовта на живота си от Дома на младоженците.

Попитани, защо точно на днешната дата, новоизлюпените съпрузи отговориха: "А защо не?", а близки и роднини, с червени сърцевидни балони, ги засипаха с поздравления. 

Не си подарявайте тези подаръци за Свети Валентин (ВИДЕО)

Оказа се, че Свети Валентин и огледалната дата 2 февруари не са най-атрактивните през втория месец на годината за сключване на брак. В Пловдив най-много младоженци са си харесали датата 20.02.2020 г., когато "Да" ще си кажат рекордните 20 двойки. 

Мераклии да разменят пръстени има и за датата 22 февруари, когато вече са се записали да сключат брак 12 двойки. Датата 29 февруари, която се пада веднъж на четири години, също се е сторила интересна на шестима влюбени.