Коледната елха грейна в центъра на Карлово
Коледната елха грейна в центъра на Карлово / община Карлово

С празнична музика, изпълнена от военния духов оркестър на 61-ва Стрямска механизирана бригада, кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов и царицата на розите Карина Димитрова, запалиха светлините на коледната елха в центъра на града.

Нека с надежда посрещнем 2016 година и тя да бъде по-здрава, по-благодатна, мирна и успешна за всички нас. Искам да Ви благодаря, че сме заедно на централния площад на нашия обичан град, да пожелая добро настроение в тези дни, важни за всички. Нека да бъдем с нашите близки и приятели, да е топло не само в домовете ни, но и в нашите души и сърца”, каза кметът в приветствието си.

Коледната елха грейна в центъра на Карлово
netinfo
В празничната програма организирана от община Карлово, участваха децата от вокална група „КарлоВойс”, детска вокална група при СОУ „Христо Проданов”, школа за балет и степ „Ангелите на Чарли”, балет „Орфей”, група „Ла Кокарача” и огнено шоу „Дивинитас”.

Коледната елха грейна в центъра на Карлово
netinfo
На тържеството присъстваха председателят на Общинския съвет Теодор Шойлеков, зам.-кметовете Антон Минев, Данка Люртова и Стойо Карагенски, бригаден генерал Груди Ангелов – командир на 61-ва Стрямска механизирана бригада, общински съветници, кметове на населени места, много деца и стотици граждани. Празничното настроение на площад „20 юли” завърши с Дунавско хоро.