Хип-хоп изпълнители от цял свят на музикален форум в Смолян
Хип-хоп изпълнители от цял свят на музикален форум в Смолян / netinfo
Два дни Смолян ще бъде домакин на започващия днес в родопския град хип-хоп фънк фестивал „Jam on it – Разчупи ситуацията” , съобщиха за Дарик от организаторския екип на музикалния форум. За събитието се очаква в Смолян да се съберат едни от най- добрите хип-хоп артисти в света. Представители от Англия, САЩ, Германия, Холандия, Полша, Тайланд и Италия ще мерят сили в деветото издание на фестивала.Над 100 диджеи, брейкъри и графити артисти ще участват в грандиозното събитие. Сред специалните гости ще са легендарни изпълнители като Mauricio, който е съосновател на двете най-големи и известни бибой крюта в света Rock Steady Crew-USA и Battle Squad-GER. Световноизвестният рапър Donald D и графити артистcтът Rebel 169 също ще зарадват ценители на некомерсиалния стил.Нашата страна ще ще бъде представена от най-прочутите си хип хоп изпълнители - Спенс, Самуил, Skiller, Naste и много други. Неизменна част от събитието ще бъде специалното шоу на SLEEPWALKINGZ CREW. През трите фестивални дни, за феновете ще има уъркшопи, загряващи и автър партита, графити екшън пойнт, маркет плейс и още много други.

Основното събитие на това издание на„Jam on it – Разчупи ситуацията” ще бъде утре вечр от 19 ч. Тогава в оспорвани танцови битки ще се преплитат в програмата различни шоуспектакли, колоритни гости и импровизации. А в края на шоуто всички присъстващи ще се съберат на after party.

След Смолян, на 22 септември шоуто продължава и в София, където ще бъде показано най-доброто от световната хип-хоп култура. Пред сградата на „Народния театър” в столицата феновете ще закрият това издание на фестивала с обещанието,че традицията ще бъде продължена и през следващата година.