Грейна Коледната елха в „Западен”
Грейна Коледната елха в „Западен” / netinfo

Кметът на район „Западен” Димитър Колев запали тържествено тази вечер светлините на Коледната елха до сградата на кметството. В събитието се включиха талантливите деца от СОУ „Свети Свети Кирил и Методий”, които бяха придружавани от директора на учебното заведение Таня Николова.

„В навечерието на Коледа и Нова година отново сме тук, за да запалим светлините на Коледната елха. Те носят светлина в душите ни, те са символ на надеждата, че предстои една година, изпълнена с много щастие и благодат. Нека Рождество Христово донесе здраве, любов и късмет, желая на всички да сбъднат мечтите си. Не забравяйте, на Коледа наистина се случват чудеса. Нека вярата в доброто бъде с вас”, заяви кметът Димитър Колев, след което заедно с децата запали светлинките на огромната естествена елха.

 

Присъстващите се насладиха на изпълненията на вокална група „Лолипоп” с ръководител Ева Палакова и на група „Присъствие”, ръководена от Ася Сестримска. След кратката програма децата получиха лакомства от районната администрация.