ГЕРБ Пловдив апелира за повече активност с бюлетина № 3
ГЕРБ Пловдив апелира за повече активност с бюлетина № 3 / снимки:Виктор Кадири/ Дарик Пловдив /архив

Пловдивчани трябва да бъдат по-активни и да гласуват и с трите бюлетини - за кмет, общински съвет и районни кметове, за да продължи с летящ старт развитието на града като Европейска столица на културата. Това заяви днес шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Стефан Дедев.

Той бе категоричен, че всеки глас и всяко желание е важно за партията, затова е последните 2 седмици, кампанията ще бъде „от врата на врата“.

„Чувам хора да говорят, че и да не излязат да гласуват ГЕРБ пак ще победи, но ние сме за масово гласуване и очакваме всички пловдивчани да дадат своя вот, за да продължим по-доброто развитие на града.

Дедев призова всеки, който има данни за купуване на гласове или други изборни нарушения, да сигнализира в полицията, а не в партийните централи. „Партиите не са разследващ орган и е незаконно да изземват подобни функции“, категоричен е депутатът.

Колегата на Дедев Атанас Ташков от парламентарната комисия по регионално развитие допълни, че като депутат той и колегите му ще лобират за големите инфраструктурни проекти на Пловдив.

Като приоритетни той посочи Голямоконарско шосе, околовръстния пръстен между Ягодовско и Асеновградско шосе, втория гребен канал, жп моста на бул. Копривщица и стадион Пловдив.

 

Той подчерта, че всички тези инфраструктурни проекти ще се случат в следващия мандат на Иван Тотев с волята на депутатите от ГЕРБ и 100%-вата подкрепа на държавата, която те осигуряват.