Четирима приятели погребани в Пежо
Четирима приятели погребани в Пежо / netinfo
Трима младежи и дванайсетокласничка от Пловдив загинаха, а тяхната спътничка е в болница след жестока катастрофа, станала късно снощи.

Около 22 часа лек автомобил “Пежо 406” се блъска последователно в електрически стълб и дърво. Инцидентът е станал на бул. “Васил Левски”, пред входа на складовата база на ЛУКойл. На място за загинали 24-годишният шофьор, 25-годишният Христо Пангелов и 18-годишна Веселина Вардева, а път за болницата е починал и 24-годишният С.Б. Всички са от Пловдив. Компанията се е връщала от уикенд, прекаран на вила край Габрово. Веселина е била дванайсетоклисничка в Професионалната гимназия по текстил и кожени изделия.

С фрактури на крака и ръката в клиниката за реанимация и интензивна терапия на Университетската болница е настанена тяхната спътничка Красимира Чомакова, на 23 г. Тази сутрин момичето е дошло в съзнание, но има частична амнезия, казаха пред Дарик лекари. Според тях животът на Красимира е вече е вън от опасност, но тя остава под наблюдение.

Причините за жестоката катастрофа се изясняват. От полицията не съобщават дали шофьорът е имал съдържание на алкохол в кръвта.