Аян Садъков: Не ме интересува кой ще изпадне, искам 3 победи
Аян Садъков: Не ме интересува кой ще изпадне, искам 3 победи / netinfo
Аян Садъков: Не ме интересува кой ще изпадне, искам 3 победи
19725
Аян Садъков: Не ме интересува кой ще изпадне, искам 3 победи
  • Аян Садъков: Не ме интересува кой ще изпадне, искам 3 победи

Старши треньорът на Локомотив Пд Аян Садъков бе категоричен, че не го интересува кои два отбора ще се присъединят към Беласица по пътя към Б група. Неговият тим ще играе ключова роля в борбата за оцеляване, тъй като приема Вихрен и Ботев Пловдив на свой терен.

„Не е моя работа кой ще остане в А група, на мен лично ми е все едно, аз искам три победи до края на първенството, оттам нататък другите да се оправят", сподели Садъков.

Наставникът на „черно-белите" се притеснява единствено от евентуално подценяване в оставащите двубои: „Надявам се да няма отпускане в нашите редици от това, че играем само с отбори от дъното на таблицата. Предупредил съм момчетата, че ако подценят някой от съперниците ни, ще си имаме доста ядове. Колкото до предстоящия мач с Вихрен, смятам, че сме по-класният отбор и не би трябвало да имаме проблеми със спечелването на три точки от него."

Садъков сподели, че е много вероятно да даде почивка на някои от юношите на клуба, заради важните срещи от републиканското първенство при старшата възраст. „Преди да взема решение дали да разчитам на юношите, ще изчакам да мине жребият за републиканското. Ако им предстои дълго пътуване, няма да ги натоварвам, но ако играят домакински мач, ще вземат участие поне в дублиращия отбор", допълни треньорът.