Живеещи на ул.Г.М.Димитров благодариха на кмета на Плевен
Живеещи на ул.Г.М.Димитров благодариха на кмета на Плевен / dariknews.archive

Група живеещи на ул. „Г.М.Димитров" плевенчани се срещнаха на 5 февруари 2015 г. с кмета на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков, за да му благодарят за изпълнението на поетия от него ангажимент за ремонт на улицата. Това съобщиха от пресцентъра на общината.

За основния ремонт на „Г.М.Димитров", какъвто не е извършван близо 80 години, в бюджета на Община Плевен за 2014 г. бяха отделени 400 хил. лв., а за довършването му през тази година са предвидени още 370 000 лева.

Групата граждани използваха възможността да благодарят и за обновената пешеходна зона, за новите тролеи, за детските и спортни площадки и кътове за отдих. Те подариха на кмета реплика на картината на Никола Кожухаров „Паисий Хилендарски представя „История славянобългарска", чийто оригинал се пази в Светия синод.

"Вашата благодарност означава много за мен, защото доказва, че всички мои и на екипа ми усилия си заслужават", каза в отговор проф. Стойков. Продължаваме да работим за Плевен, в момента изпълняваме проекти за над 115 млн. лева, подчерта още той.