/ nap pleven
С молебен за здраве и успех започна проявата, организирана от офис на НАП-Плевен по повод деня на данъчния служител - Свети Матей, който е и професионален празник за служителите от приходната агенция.

nap
nap pleven

Молебенa отслужи отец Милен от храм Света Параскева, който призова присъстващите към мир, искрена любов, всеотдайност и упование във вярата и доброто.

Директорът на офис Плевен - Цветомила Потурлиева, благодари на служителите  за тяхната упорита работа в полза на клиентите. Тя връчи на осем от служителите, които имат над 20 години стаж в администрацията, поздравителен адрес в знак на признателност за всеотдайния и дългогодишен труд в институцията.

НАП-Плевен продава чрез търг имот в Индустриална зона

По повод празника всеки служител получи значка с логото на Национална агенция за приходите и стръкче здравец с пожелание за здраве, дръзновение и упоритост.

Пред сградата на офиса на НАП в Плевен по повод празника от служителите, бяха засадени три иглолистни дървета. Служителите бяха поздравени от група деца при Балетно театрална школа и спортен клуб „Спирит“ в град Плевен.

nap
nap pleven

На празника лектори от офис на НАП-Плевен откриха провеждането на кампанията „Влез в час с данъците“, като проведоха първия си открит урок в ДФСГ „Интелект“.

Около 250 земеделци от Плевенска област подадоха декларации за месец

Национална агенция за приходите винаги е подкрепяла идеята младите хора да са запознати с естеството на работата в държавните институции и в частност на приходната администрация.

nap
nap pleven

nap
nap pleven

nap
nap pleven