/ obshtina.levski
Симона Стефанова - ученичка от II „а” клас на СУ „Крум Попов”град Левски получи сертификат от БАН за участието си в математическия турнир „Черноризец храбър”.
 

levski
obshtina.levski


На 24 януари, в актовата зала на училището, директорът Валентина Дженева връчи уникалната награда на малката математичка. Постиженията на Симона са гордост за цялата училищна общност, каза г-жа Дженева с благодарност за всеотдайността и подкрепата на родители и учители.

levski
obshtina.levski

Любена Стоилкова, ученичка във втори клас и Йоана Красимирова, ученичка в първи клас на СУ „Крум Попов” получиха грамоти за отличното си представяне в областния кръг на Националния конкурс за детска рисунка "Рисувам за децата на Европа”. Рисунките им ще  участват в Националния конкрус. Благодарствени адреси  от името на Началника на РУО – Плевен Албена Тотева и от директора на училището получиха семействата и учителите на отличените деца.

„За нас е удоволствие да бъдем част от успехите на своите ученици ,които помагат за издигане авторитета на нашето училище”, каза г-жа Дженева и пожела нови постижения за радост и гордост на всички.

levski
obshtina.levski