Куката е бил със сътресение на мозъка, след падане върху стъкла
Куката е бил със сътресение на мозъка, след падане върху стъкла / archiv.DarikNews

По информация на DarikNews, относно побоя в дискотека „Час пик" в Слънчев бряг, след който първоначално беше обявено, че рано сутринта на 8 юни, Камен Балбузанов Куката е бил приет в неврохирургията в МБАЛ в Бургас с разцепена от мачете глава, конкретните факти говорят, че той е бил откаран с линейка в болничното заведение и е приет с травма на главата, причинена от остър предмет. Направена му е спешна хирургическа интервенция в отделението по Неврохирургия, а по-късно с писмена декларация е напуснал здравното заведение.

След като са изгледани записите от видеокамерите на дискотеката "Час пик", от полицията са уточнили, че мъжът не е наранен с мачете, както по-рано бе разпространена такава информация, а е наранил главата си след падане върху натрошени стъкла.

По думите на лекарите, нанесените му удари по главата не са достатъчно силни за да предизвикат счупване. Куката се чувствал замаян, имал позиви за гадене и повръщане, което е знак за мозъчно сътресение, твърдят от бургаската болница. От здравното заведение са уточнили, че той не е здравноосигурен и е заплатил лечението си.

Според очевидци, Балбузанов е бил с приятелката си Златка Райкова, заради която миналата година на метри от друга дискотека, Куката е бил замесен в сбиване. Пак по думи на очевидци, побоят е бил нанесен основно от охраната на нощното заведение, заради непристойно поведение и агресия от страна на Камен Балбузанов.