Крадци и наркомани унищожават бившето училище „Марин Дринов в Плевен
Крадци и наркомани унищожават бившето училище „Марин Дринов в Плевен / archive.dariknews

Крадци и наркомани унищожават бившето училище Марин Дринов" в Плевен
netinfo

Кой и защо разби тротоара на бул. "Данаил Попов" след
бившето кино "Освобождение"

Кога ще пристигнат в Плевен първите нови четири тролея с
марка "Шкода"

Кандидатстване за финансиране, писма и нов проект за договор ще
разглежда Комисията по култура

Семки, бонбонки и играчки в Градската градина - радост за
едни, проблем за други

Къде заминаха за триседмичен стаж по хотелиерство ученици от Гимназията по туризъм
кога, къде и в каква

В мъжка надпревара постигна победа представителка на нежния пол

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Крадци и наркомани унищожават бившето училище Марин Дринов" в Плевен
netinfo

Темите в новия брой на ежедневника „Посоки"

Близо 90 000 пенсионери в Плевенска област ще получат великденски бонуси.
Дори и тези, които ще се пенсионират до 30 април, също имат право на допълнителните пари.

Първите четири нови тролея пристигат в Плевен за Великден. В началото на април предстои и техническо обучение в Пилзен на група от работещите в плевенската общинска фирма „Тролейбусен транспорт"

327 деца от различните училища на Плевен и региона, се явиха тази година на областния кръг на международното математическо състезание „Европейско кенгуру". Имената на най-добре представилите се за Плевен ще станат ясни до 7 април 2014, но самото награждаване на първенците ще бъде на 12 април, съобщава за „Посоки" Диана Данова - председател на СМБ Плевен

Международни награди за Плевен - 7 от възпитаниците на арт школа „Колорит са отличени на конкурса „Винаги зелено, винаги синьо", провел се в гр.Торун, Полша.

С трайното затопляне на времето, Община Плевен стартира и програмата си за текущи ремонти за тази година. От вчера екипи на общинската фирма „Инжстрой" работят по подмяната на тротоарната настилка по ул. „Данаил Попов".

Пиян шофьор без книжка уби пешеходец и избяга

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Крадци и наркомани унищожават бившето училище Марин Дринов" в Плевен
netinfo

"Зетра", брой 22:

Съдът остави кмета и зам.- кмета на Тетевен в ареста, пише в броя на регионалния вестник "Зетра". В петък Окръжният съд в Ловеч отстрани Милен Милев от поста кмет на община Тетевен.
Полицаи затвориха закусвалня, която на метри от гимназията за чужди езици "Екзарх Йосиф I" в Ловеч предлагала не само обикновени сандвичи, но и марихуана.
62-годишна жена бе зверски убита в двора на къщата си в град Славяново. Разследващите са задържали извършителя - 43-годишният й психично болен син, съобщава "Зетра".
Сондажът край Деветаки е обезопасен. Има заявен инвеститорски интерес към Летния театър в парк Кайлъка край Плевен.

Много добри резултати се наблюдават при незабавните и бързите производства, става ясно от отчета на плевенската прокуратура за 2013 година, информира регионалният вестник. Стартира процедура по предоставяне на Къкринското ханче на община Ловеч.

С концерт помагат на плевенското семейство, чийто дом в квартал "Сторгозия" изгоря преди Коледа. Лина Борджиева представя книгата си "Затишия" в Ловеч. Плевенският IT-специалист Валентин Иванов, чиято пролетна снимка украси фейсбук-страницата на Еврокомисията, споделя пред "Зетра", че фотографията е негово силно хоби и дори мания.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Крадци и наркомани унищожават бившето училище Марин Дринов" в Плевен
netinfo

брой 11/2014 г.:

„Крадци и наркомани унищожават закритото училище „Марин Дринов" е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Хората от квартала обвиняват за разрухата и безхаберието общината, се уточнява в публикацията.

Как жена от Белене е открила бели петна в черен диетичен хляб, както и за 33-мата заловени да карат без книжки от началото на годината, можете да прочетете на 3 стр.

„Симпатизантите на АБВ са подложени на силен натиск от управляващите", заявява в интервю областният координатор на движението Цветан Антов. Въпреки това стотици плевенчани декларират подкрепата си.

За пълната разруха в „Напоителни системи", където работниците са без заплати 3 месеца, е водещият материал на страницата за бизнес.
„Следбрачен договор уточнява кой какво притежава при развод" и „Намирането на първа работа - задача с повишена трудност", са част от заглавията на стр. 6.

„Артстраницата" във вестника е посветена на Международния ден на театъра - 27 март. Основното заглавие е „Животът е театър, от нас зависи дали ще бъде скучна постановка".

„Плевен има шанс да се утвърди като град, създаващ културни ценности", казва в специалното си интервю за вестника Чавдар Велинов, председател на постоянната комисия по „Култура, вероизповедания и международна дейност" в Общинския съвет.

Стр. 9-та е посветена на ресурсните центрове, които са важен фактор за децата със специални потребности.
Страницата за спорт, както винаги предлага богата и разнообразна информация.

На последната 16-та стр. е иронично-забавната история на Александър от Пордим, открил „дамата" на сърцето си чак на 40 г. - кобилка, която не му брои чашките и не задава тъпи въпроси.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.