mos
mos / dariknews.archive
„Партия ГЕРБ се обявява категорично против закриването на учебни заведения”. Така водачът на листата на ПП ГЕРБ за Плевен Ивайло Московски коментира точката от февруарската сесия на Общинския съвет с предложение за закриване на ОУ „Васил Левски” в града.

„Основен акцент в нашата програма е именно образованието. Предвиждат се редица мерки в законодателна посока, да бъдат направени по-гъвкави делегирани бюджети, да могат постоянните разходи, какъвто в случая е проблемът с училище „Васил Левски”, като електричество, отопление, вода, да не бъдат отчитани като тежест в делегираните бюджети, да не могат механично да бъдат закривани училища само поради брой на ученици. Така че политиката на ГЕРБ ще следва тази посока. В конкретния случай, ние категорично се обявяваме против закриване на каквито и да е учебни заведения и ще работим да бъдат по някакъв начин „оздравени” такъв тип училища.”, категоричен беше Ивайло Московски.

”Искам да успокоя обществеността в Плевен, че партия ГЕРБ няма да подкрепя закриване на учебни заведения”, заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ за 15 МИР - Плевен, Ивайло Московски.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!