И Стоичков идва в Плевен за  мача Спартак - Чавдар
И Стоичков идва в Плевен за мача Спартак - Чавдар / archiv.DarikNews

Спартак ще открие сезона на завръщането си сред професионалистите, един час преди началото на първия мач срещу гостуващия Чавдар - Етрополе в неделя, 19-ти август. Церемонията ще включва представяне на отбора и освещаване на реконструирания сектор "А" на стадион "Плевен". Началото й ще бъде поставено в 17:00 часа, а момчетата на страши-треньора Красимир Бислимов ще започнат похода си към елита час по-късно - в 18:00. Това съобщават от пресцентъра на клуба.

Очаква се в ложата на стадиона да присъстват високопоставени фигури от Правителството на Република България, ръководството на Община Плевен, Президентът на БФС Борислав Михайлов, треньорът на мъжкия национален отбор Любослав Пенев, водещият младежката национална гарнитура Михаил Мадански, както и легендата на българския футбол Христо Стоичков.

Несъмнено интересът към първия мач на Спартак от новия сезон на „Б" група ще бъде огромен. Затова ръководството на клуба моли всички привърженици на „синьо-белите" да заемат местата си на обновените трибуни преди началото на церемонията в 17:00 и да окажат пълната си подкрепа за Спартак на старта на сезона.