Екстрадират от България руски гражданин  заради разпространение на дрога
Екстрадират от България руски гражданин заради разпространение на дрога / dariknews.archive

Руски гражданин, обвинен в разпространение на дрога, ще бъде екстрадиран от България и съден съгласно законите на страната си, съобщава вестник Посоки.

Екстрадират от България руски гражданин  заради разпространение на дрога
netinfo

Повишиха ли се цените и търсенето на въглища и дърва със
застудяването на времето

Има ли сред поредната порция заловени телефонни измамници жители
на Плевенска област

Какво накара членовете на читалищния съюз да се съберат
извънредно и да излязат с отворено писмо

Колко са отличниците в новия випуск на колежа към
Медицинския университет в Плевен

Къде и кога есенно национално състезание по
физика за ученици ще събере близо 400 участници

Кой именит футболист, предпочел навремето „Спартак" пред
ЦСКА, закръгли вчера 70 години

Екстрадират от България руски гражданин  заради разпространение на дрога
netinfo

Екстрадират руски гражданин от България заради разпространение на дрога. Окръжният съд в Плевен уважи искане на Генералната прокуратура на Руската федерация руският и грузински гражданин А. Б. да бъде съден в страната си съгласно Руския наказателен кодекс

Синдикалисти: Реална е опасността "Топлофикация - Плевен" да спре работа. Работниците и служителите от Дружеството подновиха протестите си. Вчера протестиращите блокираха за час пътя за Русе при разклона за с. Згалево. Протестът на енергетиците продължава и днес.

58 професионални бакалаври от специалностите на Медицинския колеж получиха дипломите си на церемония вчера в зала "Магнум" на Втора клинична база „Проф. Марин Ганчев" на Медицински университет - Плевен.

Августина Серафимова: Музиката е изкуство, което те докосва по такъв начин, като никое друго

С пет последователни почивни дни ще разполагаме за посрещането на новата 2015 година. Решението бе гласувано вчера на правителствено заседание.
Новогодишните празници започват на 31 декември, който е неработен ден, и ще продължат до 4 януари включително. 2 януари /петък/ ще се отработва на 24 януари (събота).

Със заповед на министъра на отбраната Велизар Шаламанов двама служители от „Военна полиция" - Плевен са отличени с награди по случай професионалния празник на службата

Екип на Областна администрация - Плевен представи проекти за парк Кайлъка на среща в Брюксел

Според доклад: 120 доброволци участват в доброволни формирования в Плевенско. Само в две от общините - Искър и Пордим, структурите все още не са готови.

Екстрадират от България руски гражданин  заради разпространение на дрога
netinfo
„Прокуратурата разследва смърт на бебе във Втора клинична база" е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север".

"Над 10 фирми били рекетирани от шефа на ДАИ Николай Николов и аверите му" и „Родители искат повече "легнали полицаи" пред ОУ "Йордан Йовков" са други интересни заглавия от конфликтната страница на вестника.

Кои са имотите в Кнежа, през които ще минава "Южен поток" и в какво местни рибари обвиниха служители на ИАРА, четете на социалната страница на "BG Север»".

На арт страницата можете да разберете и за скандала, който разтресе Комисията по култура заради диригента на Общинския хор.

„Българските културни дейци са по-ниско оценени дори от колегите си в Албания", заявява в интервю за вестника председателят на Българската асоциация на работодателите в областта на културата (БАРОК) Момчил Георгиев.

От страниците на вестника ще разберете и защо да си учител в Буковлък е като да си будител преди "Историята" на Паисий.

Както винаги ви предлагаме и разнообразна информация на спортна тема.

А от шарената страница на вестника ще разберете как Камелия Тодорова запалила Дидо от D2 по тибетските упражнения и къде и как са празнували Хелоуин плевенските студенти.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.