Детски хор „Звъника изнесе летен концерт на сцена „Каскада в Плевен
Детски хор „Звъника изнесе летен концерт на сцена „Каскада в Плевен / dariknews.archive

В неделната вечер на 26 юни Хор „Звъника", който се класира на второ място в конкурса „Игра на хорове" на Шоуто на Слави, зарадва стотици жители и гости на град Плевен с концерт. Талантите от „Звъника", с ръководител Ваня Делийска изпълниха песните, с които се представиха в конкурса и спечелиха сърцата на публиката.

Хорът представи най-доброто от репертоара си като "Ад и Рай", "Клетва", "Черната Овца", "Несаница", "Писмо до мама", "Болен ми лежи Миле Попйорданов", "Трава у дома",  "Chiquitita", "Set Fire to the RainLyrics".

Детски хор Звъника" изнесе летен концерт на сцена Каскада" в Плевен
netinfo

Ваня Делийска изказа благодарности на всички, които подкрепиха Хор „Звъника". Тя  изказа специална благодарност към кмета на Плевен Георг Спартански, както и на децата и на всички, които застанаха зад „Хор Звъника". Делийска подчерта, че Георг Спартански е единственият кмет, който е подкрепил лично - в студиото, изпълненията на хора от своя град.

"За пръв път  в творческата ми кариера ми се случва да изпитам това уникално чувство, че цяла България и всички приятели от чужбина застават зад нас, и ние станахме техмите фаворити", каза още Ваня Делийска.

Хор „Звъника" към Центъра за работа с деца в Плевен, е носител на десетки национални и международни престижни награди, под ръководството на своя създател, Ваня Делийска.