Светослав Малинов: Листата на Синята коалиция е най-силната
Светослав Малинов: Листата на Синята коалиция е най-силната / netinfo

Двуцифрен резултат - над 10% и трима евродепутати, прогнозира за Синята коалиция кандидатът за евродепутат и втори в листата Светослав Малинов. Той се срещна тази вечер със симпатизанти в Кюстендил. Малинов е роден в Дупница, но е израснал в Бургас, от където е и депутат. Завидната му автобиография представи водачът на пропорционалната листа на десните в Кюстендилски избирателен район д-р Иван Пипонов.

"Всички, които искат промяна и са срещу управлението на БСП и ДПС, а нямат доверие в ГЕРБ, ще изберат Синята коалиция. Ние сме доказали, че можем, а и листата ни е най- силната", заяви Светослав Малинов. Десните са твърдо против-  пълната енергийна зависимост на България от Русия, строежа на петролопровода Бургас- Александруполис и срещу финансирането на АЕЦ-Белене.

"Не давай гласа си напразно, за малките, новите и фалшивите десни формации, защото те ще имат нула евродепутати", призова Малинов.

"В Синята коалиция е естественото място на земеделците в България", допълни Атанас Енгьозов от партия "Обединени земеделци".