Марги и Ради
Марги и Ради / Личен архив
Маргарита Петрова, момичето, което информира слушателите на Дарик и читателите на Dariknews.bg  за новините от Дупница и околията вече е семейна дама. Тя се венча за любимия си Радослав. Двамата са колеги в офиса на ТВ “Запад” в Дупница и покрай работата намират и любовта.

Марги и Ради
netinfo
 

Сватбата на Марги и Ради ще се помни. Тя бе като в българска народна приказка. Двамата сключиха гражданския си брак и положиха подписите си под документите на открито, до Гейзера в Сапарева баня. Марги и Ради се врекоха във вечна вярност и пред Бог, в черквата “Успение Богородично” в село Сапарево, която е умалено копие на Рилския манастир. Кумуваха Мария и Марин Пиндин.

Марги и Ради
netinfo

Марги и Ради
netinfo
 

Булката бе в уникална рокля, изработена по нейна идея и на дизайнерката Лора Делибалтова. Деколтето бе като на женска народна носия от Шопския край. Като аксесоари, Марги имаше сребърна пафта и етно колие. Букетът на Булката бе от житни класове и полски цветя.

Марги и Ради
netinfo

Фолклорен танцов ансамбъл “Актавис”- Дупница възпроизведоха на сватбеното тържество ритуалите по въвеждане и захранване на младоженците, като подариха уникални изживявания на всички гости.
 
Тортата бе украсена с български народни шевици и черга, а на върха й бяха първите букви на двамата влюбени младоженци- М и Р.

Марги и Ради
netinfo

По молба на младоженците, гостите им подаряваха вместо цветя, книжки, боички, моливи и дидактически материали за децата от Центъра за социална рехабилитация и интеграция в Дупница.

Марги и Ради
netinfo
 

Екипът на Дарик- Кюстендил казва- “Честито и Горчиво” на Марги и Ради, като им пожелава да бъдат здрави, все така влюбени един в друг, да се уважават и ценят, и да напълнят къщата си с деца!
 
Дарик- Кюстендил