„Сборная“- Благоевград спечели полуфинала на Kamenitza Фен Купа 2017, а Мирослав Казачки- 365 литра бира

Kamenitza Фен Купа 2017
Kamenitza Фен Купа 2017
„Сборная“- Благоевград стана регионален шампион на Kamenitza Фен Купа 2017 за областите Кюстендил, Благоевград и Перник. Тимът не допусна нито една загуба в седемте си мача по пътя към победата и отбеляза общо 24 гола на фона на само 6, вкарани във вратата им.

Kamenitza Фен Купа 2017

Купата им бе връчена от бившия футболист на ЦСКА и областен председател на БФС- Кюстендил Евгени Йорданов.
Втори в класирането останаха момчетата от „Млади надежди“- Кюстендил. Финалният мач между тях и „Сборная“ беше много драматичен за радост на посетителите на стадион „Осогово“ в града на черешите. И двата отбора бяха решени на всичко, за да стигнат до победата и да спечелят квота за националните финали на турнира, които ще се проведат в Стара Загора в края на септември. „Сборная” победи с 3:1.

Kamenitza Фен Купа 2017

Трети останаха миналогодишните регионални шампиони „Виктория“- Перник, а на четвърто място се класираха момчетата от „Зона Ц“- Благоевград.
Вратарят на „Виктория“ Тони Димитров беше обявен за „Най-добър вратар“, а „острието“ на „Сборная“ Емил Равначки получи титлата „Най-атрактивен състезател“. С почетна награда се сдоби и тимът на „Барса“- Кюстендил, който беше отличен като „Най-спортсменски отбор“.

Много от посетителите на стадион „Осогово“ също си тръгнаха с големи награди. Мирослав Казачки от Кюстендил стана първият победител за сезона в играта „Точен шут“. Благодарение на безпогрешния си мерник той порази и трите отвора на активацията и това му донесе апетитната награда от 365 литра Kamenitza за споделяне с приятели.
Знаменитият водещ на Фен Купа Добри Атанасов изтегли името на късметлията Валери Петков от Кюстендил по време на томболата на Telenor. Това му донесе високотехлогична GPS Fitness гривна, която следи пулса, отмерва крачки, има вграден музикален плеър и други екстри. Стотици от гостите се записаха и за томболата на Hyundai, която им дава възможност да спечелят професионален двудневен курс за рали пилот. Спортният бранд на Фен Купа Joma също зарадва един от посетителите – Росен Димитров спечели оригинална фланелка на националния отбор на България.

Kamenitza Фен Купа 2017


 
 
Kamenitza Фен Купа 2017