Марек представи официално Антон Велков като старши треньор
Марек представи официално Антон Велков като старши треньор / Маргарита Петрова, Дарик

Новият треньор на ПФК Марек Тони Велков бе официално представен днес в Дупница. На срещата бяха показани и новите екипи на футболистите.
„Клуб като Марек е точно моята кръвна група. Минавал съм през такива изпитания, бил съм свидетел как Миньор Перник влезе в А група, трудното начало и хубавото продължение, не смятам да правим нещо по различно от това да имаме един отбор, който да отговаря с манталитет и характер на идеята какво означава Марек. Когато ги имаме тези две неща, от там нататък добрата игра мисля, че ще я видят всички ", заяви новият старши треньор на дупничани.

Марек представи официално Антон Велков като старши треньор
netinfo


Тони Велков сподели, че се надява на подкрепата на всички хора и заяви, че иска Марек да стане много симпатичен отбор дори и на най-големите противници, защото ролята на такъв клуб като Марек в „А" група е да направи нещо за българския футбол, нещо което липсва в доста от клубовете допълни Велков.
Отбора се събира утре, ще тренират на стадиона в Сапарева баня. На 21 юни е предвидена контрола в Самоков с ЦСКА, от 22 юни до 2 юли е лагера в Банско. Като най-вероятен алтернативен терен беше посочен стадиона в Перник.
Изпълнителният директор Иво Паргов заяви, че са изпратили жалбата до Апелативната комисия и очакват положително становище и допускане на Марек в „А" група, президентът на клуба Стойчо Милев пък допълни, че са изпратени и трите документа поискани от лицензионната комисия, а именно, че Марек няма задължения към футболистите, към футболни клубове и към НАП, и подчертаха, че Марек няма няма никакви задължения към институции.

Марек представи официално Антон Велков като старши треньор
netinfo

 


Тече усилена работа на стадион Бончук. Кметът на община Дупница Методи Чимев заяви, че изискването е за 3000 седящи места, но се работи за 5000 места.
Новият треньор получи от феновете шалче с цветовете на Марек и обещанието, че ще подкрепят отбора както досега.

Марек представи официално Антон Велков като старши треньор
netinfo